Ateneu de la Vall de Llémena

Des dels seus inicis, els ateneus populars i les biblioteques han estat vinculats molt estretament, compartint l’interès per difondre la cultura i millorar la formació de la població.

L’Ateneu de la Vall de Llémena porta gairebé vint-i-cinc anys acompanyant la societat i la cultura de la vall, amb la voluntat de ser present en el debat intel·lectual i de participar activament en la promoció i el desenvolupament del territori.

L’Ateneu de la Vall de Llémena va nèixer a redòs de la Biblioteca de Sant Gregori, i és per això que les dues entitats sempre han col·laborat en tota mena de projectes culturals. És el cas del Club de Lectura de l’Ateneu que es reuneix periòdicament a la Biblioteca. O la maqueta de la Vall, propietat de l’Ateneu i que està exposada a la Biblioteca en un lloc preferent.

 

Ateneu de la Vall de Llémena

Ateneu de la vall de Llémena

Respecte al Projecte BiblioArt, alguns membres de l’Ateneu s’hi han implicat molt activament des del primer moment, i aquesta web n’és una mostra. D’altra banda, quan ha convingut l’Ateneu ha cedit la seva seu, a l’antiga rectoria de Cartellà, per organitzar trobades i activitats relacionades amb el projecte.

Amb aquesta col·laboració, l’Ateneu de la Vall de Llémena vol aportar el seu granet de sorra per celebrar l’Any de les Biblioteques.

Cartellà